Wie zijn wij


Een interieuradvies en styling bureau met veel passie voor wonen. Keer op keer vertalen we de woonwensen van onze klanten naar een passend interieuradvies om zo een fijne plek te creëren waar men zich thuis voelt. Wij vinden het geweldig om mensen te inspireren met vernieuwende ontwerpen, mogelijkheden en ideeën. Je kunt een interieuradvies verwachten dat haalbaar en praktisch uitvoerbaar is. 

 

Wij zijn enthousiast en gedreven, creatief en denken over heel veel hetzelfde.. maar juist ook onze verschillen zorgen ervoor dat we een sterk duo zijn! Bij een interieuradvies vinden wij het een uitdaging om persoonlijke objecten of meubels een plaatsje te geven in een heel nieuw interieur. Luisteren naar de klant,  wensen vertalen naar een interieurplan, klanten inspireren en iets nieuws creëren.. Dat is wat we graag doen!

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Stuur een mail of bel ons om een afspraak te maken. We kijken samen naar jouw wensen en ideeën en maken van jouw huis een thuis!

Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten!"Regelmatig krijgen wij de vraag hoe wij aan onze bedrijfsnaam komen. 

De naam Witluf is afkomstig van 'With Love - met liefde',

we wilden het graag zo Nederlands mogelijk houden en ontstond Witluf,

eigenlijk 'With Love' met een knipoog. Wij helpen onze klanten met liefde."


WIE IS ZOE

Viervoeter Treb | Instagram | Sportief | 24/7 Interieur | Benedenwoning 60m2 | Food-lover | Fotografie | Iphone X

"Hi, Ik ben Zoë! Afgestudeerd als Interieurstylist en een flink aantal jaren ervaring als adviseuse bij een grote woonwinkel. Tevens ben ik drie dagen werkzaam als tuinontwerper bij een hoveniersbedrijf. De wensen van de klant omzetten in een 2d of 3d ontwerp en de juiste combinatie van materialen uitzoeken zijn mijn voornaamste taken. Graag wil ik mijn ambities en dromen najagen en besloot ik, samen met Cate, te starten met Witluf - Interieuradvies & Styling. 

 

Samen met mijn viervoeter Treb woon ik in een benedenwoning van 60m2 waar ik mij helemaal thuis voel. Toen ik hier kwam wonen heb ik heel wat uren besteed aan het opknappen van deze woning. Eigenlijk is het nooit klaar want ik heb telkens nieuwe ideeën voor het veranderen van mijn interieur. Zoals de kleuren van de muren, deze zijn nu blauw en roze in combinatie met een gek behang. Mijn creatieve brein gaat constant door en ik ben dag en nacht bezig met interieur. Ik kan mijn woonstijl omschrijven als warm, gedurfd en functioneel. Ik kijk er naar uit om jouw stijl te leren kennen!

 


 

WIE IS CATE

 

2 zoons | Mister T | Bali | Interieur Junkie |  Instagramlover | Boerboel Badu | Mannenhuishouden | Hardlopen | Wit Grijs Zwart 

 

Interieurpassie en creativiteit heb ik van mijn moeder. Als kind al zag ik dat mijn moeder interieurtrends volgde maar hierin vooral haar eigen keuzes maakte.  Antiek met moderne hippe elementen, zelf ontworpen kasten, regelmatig metamorfoses;  ze was een trendsetter. Ook ik ben gek op interieur en alles wat daarmee te maken heeft. Mijn hoofd loopt soms over van alle ideeën en ik vind het heerlijk inspirerend om op Instagram en Pinterest in allerlei huiskamers rond te neuzen.

Mijn interieur kenmerkt zich door oude en nieuwe meubels, mix & match, veel wit, wat grijs en zwarte accenten. Een warm familiehuis waar iedereen welkom is!

 

Jarenlange werkervaring  in een mooie grote woonwinkel heeft mijn interieurliefde nog meer ontwikkeld, met name op het gebied van adviseren.  Zoë heb ik hier ontmoet. Al snel merkten we dat we dezelfde fantasieën en ideeën hebben. Samen maakten we wilde plannen om een eigen onderneming te starten… Witluf – Interieuradvies & Styling!

Het uitpluizen van woontijdschriften, het afstruinen van woonwinkels, het bezoeken van interieurevents en -beurzen, het volgen van trainingen helpen me om up to date te blijven.