13. december 2018
Interieurplan voor de woonkamer van een jaren 30-huis waarin een vrolijk jong gezin woont met 2 kids. Samenhang en warmte creëren door nieuwe kleuren, meubelen en accessoires toe te voegen aan een aantal bestaande vintage en design meubelen. Bewoners houden van “anders dan anders” en persoonlijkheid in het interieur.

07. november 2018
Wij mochten de styling van 3 campers verzorgen, de wallwrap in 1 van de campers is wel de eye catcher! Elke camper heeft een eigen stijl en kleurenpallet. De gordijnen in alle campers zijn vervangen door prachtige vouwgordijnen helemaal in stijl. Zo’n leuk project en het resultaat mag er absoluut wezen!


21. juli 2018
Adviseren in gebruik van kleur en materialen. Creëren van meer sfeer, warmte en samenhang door het toevoegen van accessoires.

15. februari 2018
Het creëren van een geheel nieuw licht interieur voor de woon- en eetkamer met een warme maar ook stoere moderne uitstraling. Dit was de wens van de klant. Witluf Interieuradvies & Styling heeft een basisinterieur geadviseerd waarbij men, met een verandering in accessoires, eenvoudig een nieuwe andere look creëert.

03. februari 2018
Een mondeling stylingadvies voor een vrijstaande woning in Oeffelt. De klant vroeg om meer kleur toe te voegen in de woonkamer en tips voor andere salontafel(s).

21. januari 2018
Voor een vrijstaande woning in Cuijk mochten wij een accessoiresplan uitvoeren voor de woonkamer. De wensen van de klant waren een nieuwe warme sfeer creëren met een moderne look.

05. januari 2018
Het huis van Zoë Reijs aan de Cuijkse Bereklauw ademt haar gevoel voor styling. Een muffig huisje met spinnenwebben en drie lagen ouderwets behang, toverde ze om tot haar thuishaven.

04. november 2017
De wens van de klant was meer warmte en gezelligheid in de woonkamer. De puntjes op de i ontbreken in de accessoires en de kleuren van eet- en woonkamer met elkaar combineren zodat het een geheel werd.

28. oktober 2017
Lange ruimte doorbreken en functies creëren, o.a. slapen en studeren. Ruimte moet beschikken over voldoende opbergruimte (kleding en studieboeken). Oude tafel wordt behouden. Daarnaast creëren we een heerlijke zitplek om vriendinnen te ontmoeten. Toevoegen van kleur en warmte.

Meer weergeven