15. juli 2019
Stylingplan voor de woonkamer/kinderruimte van een sfeervolle twee onder een kap woning.
14. juni 2019
Interieurplan voor de woonkamer, kinderruimte, keuken en hal van een mooie vrijstaande woning. Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek.

03. juni 2019
Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek. Wensen zijn o.a. een betere indeling van de ruimten. In de woonkamer een comfortabele zithoek en een speelhoek met voldoende opbergruimte.
20. mei 2019
Interieurplan voor de woon- en leefkeuken van een unieke nieuwbouwwoning met een prachtig balkon/terras aan het water. Kleur, sfeer en samenhang zijn de sleutelwoorden in deze opdracht.

29. april 2019
Sfeervolle woon- eetkamer met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen (naturel, basic & tikkeltje industrieel).
19. april 2019
Interieurplan voor de centrale hal en woonkamer van mooie oude gerenoveerde vrijstaande woning. Bewoners willen graag dat de verschillende ruimtes van de gehele benedenverdieping beter op elkaar aansluiten qua sfeer en interieur.

08. april 2019
Sfeervolle woon- eetkamer met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen (naturel, basic & tikkeltje industrieel).
20. maart 2019
Interieurplan voor de woonkamer en leefkeuken van een vrijstaande nieuwbouwwoning.

13. maart 2019
Stylingplan voor de woon- en eetkamerkamer van een sfeervolle twee onder een kap woning.
27. februari 2019
Interieurplan voor de woon- en eetkamer. Bewoonster met zoon en dochter maken letterlijk en figuurlijk een nieuwe start in deze bestaande “nieuwe” woning. Belangrijkste wens: een behaaglijke, fijne familieplek. Rust, ruimte, en naturellen zijn sleutelwoorden. Er zijn geen bestaande meubelen die opgenomen moeten worden in het plan.

Meer weergeven