11. oktober 2019
Een interieurontwerp voor het creëren van een nieuwe onderscheidende look van twee prachtige villa’s, gelegen aan het strand in Noord Bali.
22. augustus 2019
Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook stoere moderne uitstraling; een fijne familieplek. Bewoners houden van rust en natuurlijke materialen. Wensen zijn: een woonkamer met een comfortabele zithoek en voldoende opbergruimte. Een fijne plek om met het hele gezin, familie en vrienden samen te zijn (tv kijken, loungen, lezen en spelen).

29. juli 2019
Woonwensen zijn een praktische leefkeuken, een comfortabele zithoek en een fijne speelplek met opbergruimte voor de kleine man. Bewoners houden van rust, natuurlijke materialen en frisse lichte kleuren.
15. juli 2019
Stylingplan voor de woonkamer/kinderruimte van een sfeervolle twee onder een kap woning.

14. juni 2019
Interieurplan voor de woonkamer, kinderruimte, keuken en hal van een mooie vrijstaande woning. Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek.
03. juni 2019
Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek. Wensen zijn o.a. een betere indeling van de ruimten. In de woonkamer een comfortabele zithoek en een speelhoek met voldoende opbergruimte.

20. mei 2019
Interieurplan voor de woon- en leefkeuken van een unieke nieuwbouwwoning met een prachtig balkon/terras aan het water. Kleur, sfeer en samenhang zijn de sleutelwoorden in deze opdracht.
29. april 2019
Sfeervolle woon- eetkamer met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen (naturel, basic & tikkeltje industrieel). || INCL RESULTAAT

19. april 2019
Interieurplan voor de centrale hal en woonkamer van mooie oude gerenoveerde vrijstaande woning. Bewoners willen graag dat de verschillende ruimtes van de gehele benedenverdieping beter op elkaar aansluiten qua sfeer en interieur.
08. april 2019
Sfeervolle woon- eetkamer met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen (naturel, basic & tikkeltje industrieel).

Meer weergeven