12. februari 2020
Het ontwerpen van een stijlvol licht interieur met een moderne maar ook warme uitstraling; een fijne plek om thuis te komen. Eenheid in sfeer creëren in de woonkamer, de eetkamer en de (gedeeltelijk) open keuken.
06. februari 2020
Het creëren van een geheel nieuw persoonlijk interieur met een warme maar ook stoere uitstraling; een fijne plek om thuis te komen.

14. oktober 2019
Verbinding en warmte brengen aan het bestaande interieur door het toevoegen van kleur en accessoires. Bewoners houden van rust, moderne elementen, groene tinten en industriële invloeden.
11. oktober 2019
Een interieurontwerp voor het creëren van een nieuwe onderscheidende look van twee prachtige villa’s, gelegen aan het strand in Noord Bali.

22. augustus 2019
Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook stoere moderne uitstraling; een fijne familieplek. Bewoners houden van rust en natuurlijke materialen. Wensen zijn: een woonkamer met een comfortabele zithoek en voldoende opbergruimte. Een fijne plek om met het hele gezin, familie en vrienden samen te zijn (tv kijken, loungen, lezen en spelen).
29. juli 2019
Woonwensen zijn een praktische leefkeuken, een comfortabele zithoek en een fijne speelplek met opbergruimte voor de kleine man. Bewoners houden van rust, natuurlijke materialen en frisse lichte kleuren.

15. juli 2019
Stylingplan voor de woonkamer/kinderruimte van een sfeervolle twee onder een kap woning.
14. juni 2019
Interieurplan voor de woonkamer, kinderruimte, keuken en hal van een mooie vrijstaande woning. Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek.

03. juni 2019
Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek. Wensen zijn o.a. een betere indeling van de ruimten. In de woonkamer een comfortabele zithoek en een speelhoek met voldoende opbergruimte.
20. mei 2019
Interieurplan voor de woon- en leefkeuken van een unieke nieuwbouwwoning met een prachtig balkon/terras aan het water. Kleur, sfeer en samenhang zijn de sleutelwoorden in deze opdracht.

Meer weergeven