19. april 2019
Interieurplan voor de centrale hal en woonkamer van mooie oude gerenoveerde vrijstaande woning. Hier wonen Angelique & Tom met hun 3 kinderen (2 dochters en 1 zoon). Bewoners willen graag dat de verschillende ruimtes van de gehele benedenverdieping beter op elkaar aansluiten qua sfeer en interieur.

08. april 2019
Sfeervolle woon- eetkamer met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen (naturel, basic & tikkeltje industrieel).

20. maart 2019
Interieurplan voor de woonkamer en leefkeuken van een vrijstaande nieuwbouwwoning.

13. maart 2019
Stylingplan voor de woon- en eetkamerkamer van een sfeervolle twee onder een kap woning.

27. februari 2019
Interieurplan voor de woon- en eetkamer. Bewoonster met zoon en dochter maken letterlijk en figuurlijk een nieuwe start in deze bestaande “nieuwe” woning. Belangrijkste wens: een behaaglijke, fijne familieplek. Rust, ruimte, en naturellen zijn sleutelwoorden. Er zijn geen bestaande meubelen die opgenomen moeten worden in het plan.

24. februari 2019
Een mondeling stylingadvies voor een vrijstaande woning in Horst. De klant vroeg om meer kleur toe te voegen in de woon-eetkamer en tips voor aankleding van de hal.

05. februari 2019
Het creëren van een meer volwassen interieur voor de slaapkamer met een warme maar ook stoere meidenlook.

23. januari 2019
Licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek. Wensen zijn: een betere indeling van de ruimte, een comfortabele zithoek en een speelhoek met voldoende opbergruimte.

16. januari 2019
Interieurplan voor de woonkamer van sfeervolle woning waarin een jong gezin woont met een zoontje. Het creëren van een licht interieur met een warme maar ook moderne uitstraling; een fijne familieplek.

13. december 2018
Interieurplan voor de woonkamer van een jaren 30-huis waarin een vrolijk jong gezin woont met 2 kids. Samenhang en warmte creëren door nieuwe kleuren, meubelen en accessoires toe te voegen aan een aantal bestaande vintage en design meubelen. Bewoners houden van “anders dan anders” en persoonlijkheid in het interieur.

Meer weergeven