Met je interieur laat je zien wie er woont, werkt en hoe er geleefd wordt. Hoe is de gezinssituatie, welke items hebben een emotionele waarde, welke stijl past bij jou en welke kleuren spreken je aan? Soms krijgen ruimtes een nieuwe functie, ga je verhuizen of ben je toe aan een nieuw interieur. Met al deze antwoorden ontstaat een interieuradvies geïnspireerd op jouw persoonlijke leefsituatie en woonwensen. Je ontvangt een adviesmap waarin het ontwerp duidelijk wordt toegelicht. Benieuwd hoe een interieuradvies eruit ziet? Kijk eens bij projecten.

 


WERKWIJZE

FASE 1 - KENNISMAKING & INTAKEGESPREK
Het intakegesprek is het eerste moment dat we elkaar ontmoeten. Dit wordt over het algemeen bij jou thuis gedaan waardoor wij kunnen zien om welke ruimte het gaat en een beeld krijgen wie jij bent. We bespreken samen wat jij graag wilt veranderen en wat de wensen zijn.  Aan de hand van al deze gegevens bekijken we welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit en ontvang je binnen een week een offerte. Wanneer jij je hierin kan vinden, gaan wij aan de slag voor jou.


FASE 2 - MOODBOARD

Het advies start met het ontwerpen van een moodboard waardoor je een beeld krijgt bij jouw woonstijl. Het moodboard laat de sfeer, kleur- en materialen zien die worden gebruikt in het advies. Krijgen wij een GO dan wordt het advies verder uitgewerkt.


FASE 3 - UITWERKING

Het ontwerpproces wordt gestart. We schetsen verschillende indelingen en bekijken welke mogelijkheden er zijn. Daarna worden de producten bepaald.


FASE 4 - PRESENTATIE ADVIESPLAN

Samen bespreken we het advies; waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn en welke stappen er nodig zijn voor een optimaal resultaat. Je krijgt een interieuradvies die jou een houvast biedt tijdens de uitvoering van alle veranderingen en waarmee je vol vertrouwen en enthousiasme aan de slag kunt.