Iedereen is anders! Elk interieur is verschillend en sluit aan op jouw behoeftes en gewenning. We laten ons inspireren en creëren iets nieuws dat past bij jouw persoonlijke wensen. Hieronder vertellen we in stappen hoe we te werk gaan, gericht op een compleet interieuradvies. 


STAP 1

Kennismaking & vrijblijvend intakegesprek

 

Het intakegesprek is het eerste moment dat we elkaar ontmoeten. Dit wordt over het algemeen bij jou thuis gedaan waardoor wij kunnen zien om welke ruimte het gaat en een beeld krijgen wie jij bent. We bespreken samen wat jij graag wilt veranderen en wat de wensen zijn.  Aan de hand van al deze gegevens bekijken we welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit en ontvang je binnen een week een offerte. Wanneer jij je hierin kan vinden, gaan wij aan de slag voor jou.


STAP 2

Offerte op maat (afhankelijk van de aantal m2)

 

Aan de hand van alle informatie die besproken is tijdens het intakegesprek maken wij een offerte op maat. Deze kun je binnen een week via de mail ontvangen. Tevens versturen we hierbij een toelichting over de verschillende producten waaruit de offerte is opgebouwd. 


STAP 3
Moodboard presentatie (vervolgafspraak)

 

Het advies start met het ontwerpen van een moodboard waardoor je een beeld krijgt bij jouw woonstijl. Het moodboard laat de sfeer, kleur- en materialen zien die worden gebruikt in het advies. Krijgen wij een GO dan wordt het advies verder uitgewerkt.


STAP 4

Ontwerpen (eventueel een tussenpresentatie)

De ontwerpfase wordt gestart. We schetsen verschillende indelingen en bekijken welke mogelijkheden er zijn. Daarna worden de producten bepaald. 


STAP 5
Adviesplan presentatie 

 

Samen bespreken we het advies; waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn en welke stappen er nodig zijn voor een optimaal resultaat. Je krijgt een interieuradvies die jou een houvast biedt tijdens de uitvoering van alle veranderingen en waarmee je vol vertrouwen en enthousiasme aan de slag kunt.