Met je interieur laat je zien wie er woont, werkt en hoe er geleefd wordt. Hoe is de gezinssituatie, welke items hebben een emotionele waarde, welke stijl past bij jou en welke kleuren spreken je aan? Soms krijgen ruimtes een nieuwe functie, ga je verhuizen of ben je toe aan een nieuw interieur. Met al deze antwoorden ontstaat een interieuradvies geïnspireerd op jouw persoonlijke leefsituatie en woonwensen. Je ontvangt een adviesmap waarin het ontwerp duidelijk wordt toegelicht. Benieuwd hoe een interieuradvies eruit ziet? Kijk eens bij projecten.


moodboard

Een moodboard is een visualisatie van de stijl, sfeer, kleurenpallet en het materiaalgebruik en daarmee de basis voor het interieurontwerp.

indelingsplan

Hiermee laten we zien welke mogelijkheden er zijn voor wat betreft de indeling van de ruimte. In de uitgewerkte 2D plattegrond worden alle geadviseerde meubels en verlichting getekend Hierin wordt ook de wandbekleding meegenomen (welke muur welke verf, behang etc.). Het kan voorkomen dat we meerdere opties uitwerken.

kleur- en materialenplan

Aan de hand van het moodboard ontwerpen we het kleur- en materialenplan. Alle kleuren voor de muren worden duidelijk aangegeven in de plattegrond. Verder adviseren we je over de juiste raamdecoratie, vloer en eventueel behang. 

meubelplan

Geeft inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels. Alle geadviseerde meubels worden afgebeeld en zijn terug te vinden in de shoplist. 

lichtadvies

In de plattegrond geven we de positie en het type verlichting weer (denk aan hanglamp, leeslamp). Alle geadviseerde lichtbronnen worden afgebeeld.

accessoiresplan

De finishing touch! Denk hierbij aan accessoires om het interieur af te stylen, zoals bijvoorbeeld een vloerkleed, kussens en planten. Maar ook bijvoorbeeld het maken van een fotocollage of de aanschaf van een bijzonder schilderij. Dit met onderbouwing van onze keuzes en suggesties.

maatwerk

Regelmatig adviseren wij maatwerk in een interieurontwerp. In samenwerking met een interieurbouwer realiseren wij het maatwerk meubel voor je. 

shoplist

Een overzicht van de gebruikte kleuren, materialen en meubels met daarbij de verkoopadressen en/of websites van leveranciers. Hoe handig is dat!

adviesplan

Ingebonden plan (ook digitaal) met alle bovenstaande uitgewerkte adviesonderdelen. Een praktisch handvat om zelf, in stappen, aan de slag te gaan.