Interieuradvies | Sea Villa's interieur & exterieur Bali

Interieur | Gekozen voor Balinese kleurnuances met een Witluf twist. Een fris kleurenpallet dat de huidige basis complementeert en past bij alle natuurlijke elementen, het buitenleven en het klimaat. Tinten lopen als het ware naadloos door de gehele villa en de terrassen de tuin in. In beide villa's worden alle zachte, ietwat Scandinavische kleuren toegepast. 


Exterieur | In dit zachte natuurlijke kleurenpallet wordt vooral verbinding gemaakt met de natuur, het water en de lucht. Fris, helder, natuurlijk, aangenaam en vooral uitnodigend. Deze sfeer vormt een eenheid met de binnenkant van de villa's. Basiskleur is het vergrijsde lichtblauw. De accentkleuren van het interieur kunnen hier naar wens of bijvoorbeeld seizoen aan worden toegevoegd. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0