Interieuradvies | Woon- en eetkamer bungalow Cuijk

Moodboard

 

Sfeer - Sfeervol warm huis met veel naturellen en hier en daar wat contrast en blikvangers. Een Interieur met eigenheid, waarin het heden en verleden een plekje hebben en jong en oud zich thuis moeten voelen. Bestaande meubels blijven en nieuwe elementen zijn toegevoegd. Modern met antiek. 
Kleur
Zachte kleur groen (early dew): rust, modern, fris, mooi bij antiek, licht eiken en wit. Zwarte elementen zorgen voor pit. Goud zorgt voor glans en warmte, prachtig in combinatie met groen en bestaande naturellen. Wit hoogglans, hip en ook weer mooi bij oude elementen.

MaterialenHout, glas, staal, koper, metaal, stof. Gebruik van verschillende materialen maakt het interieur spannend en stoer maar ook weer zacht en lief. Juist het warme van de bestaande antieke meubels met het nieuwe van het zwarte staal, witte hoogglans en koper. Het zachte van de stoffen meubels, kussens, vloerkleed en plaids.

  

 

  • Zie hier het prachtige resultaat van de eetkamer. De muur is geverfd in de kleur Early Dew van Flexa en geeft meteen sfeer. De letterbakken maakt het speelser en is een verzameling aan prachtige herinneringen. De wens van de klant was een ronde grote eettafel en hij staat prachtig in deze ruimte. Verschillende stoeltjes maakt het ook weer speelser.